Jak snadno přestat kouřit


Jistě to znáte sami, i když jste nekuřáci. Jeden si zapaluje jednu od druhé a nemůže s tím přestat. Na to se dívá shovívavě ten druhý, který si zapálí jen ve volné chvilce, a to ještě ne vždy. Někomu se stala cigareta pánem a on jejím otrokem. A přestat s tím není zrovna jednoduché. Je však spousta způsobů, jak si to ulehčit. Není třeba přestat kouřit naráz, ale jde to. Spousta lidí jistě potvrdí, Chce to ovšem vůli jako hrom. Ten, kdo chce přestávat postupně, může vyzkoušet třeba antikuřácké náplasti, nebo nikotinové polštářky. Někomu to možná pomohlo, ale v okruhu mých známých to úspěch nemělo. Spíše uspěl vaping, a když u toho kuřák tabáku zůstane, nikdo mu alespoň nenadává, že s prominutím, smrdí.

vapující slečna

Vapováním, jak se kouření elektronických cigaret říká, totiž nevzniká žádný zápach. Do e cigarety se nalije tekutina zvaná e likquid a ta se pomocí žhavení mění v aerosol, který potom lze vdechovat. Bez zápachu, naopak s vůní, kterou lze samozřejmě volit. Pro klasické kuřáky je vynikající věc to střídat. To znamená dát si občas vap a občas cigaretu klasickou. A tu potom pomaličku vynechávat až po čase přejít na ty druhé. Na rychlosti přechodu nezáleží, hlavně když to vyjde.

modrá cigareta

Nyní si asi položíte otázku, kde takovou dobrou věcičku sehnat. Nu, protože jste dočetli až sem, tak dostanete malou odměnu. Vy nic shánět nemusíte, protože vám k tomu dopomůže tento článek. Bude zde umístěn odkaz na webový vape shop, kde si můžete vybírat zboží dle libosti. Dostanete se do něj tak, že kliknete na odkaz v předchozí větě, a to vás na slibované webové stránky přenese. Pokud jste tam poprvé a nevíte si moc rady, je zde také mimo jiné i telefonní číslo, na které můžete zavolat a nechat si poradit. Od toho tam bude člověk, který vám pomůže třeba s výběrem příchutí, kterých je zde nespočet. Jakmile zaplatíte, obdržíte zboží až domů

About The Author