Garsonka nebo byt


Já nikdy se člověk bohužel ve financích vůbec nevyzná a já patřím k té skupině, kdy se opravdu nevyznám také ve financích. Řekla jsem si, že když budu potřebovat někdy nějaký úvěr nebo hypotéku, že se určitě zeptám nějakého odborníka, aby mi poradil. Jinak to opravdu nevidím. Je ale hodně takových institucí, kde vám vždycky poradí, když si nebudete vědět rady, a protože už dlouho uvažuji, že si vezmu hypotéku bez registru, tak jsem se podívala na webové stránky hypotekybezregistru.cz, kde je všechno dobře popsané. Hypotéka bez registru https://www.hypotekybezregistru.cz/ je podle mě prima volba.

Každý nějak bydlíme.

Pokud stále váháte, jestli si vzít nějaký hypoteční úvěr anebo jiný úvěr či leasing, tak si vždycky opravdu všechno pořádně promyslete, abyste potom měli na všechny splátky, které musíte vždy poctivě a pravidelně platit. Já, kdybych třeba neměla já finance, tak bych ani neuvažovala o tom, že bych si vzala hypoteční úvěr. Protože o hypotéce sním už opravdu hodně dlouho. Chtěla bych mít vlastní bydlení. Sice ne nic drahého a velikého, ale už bych něco svého chtěla, třeba nějakou malou garsonku anebo malý dvoupokojový byt. Nebo klidně i jednopokojový byt. Tohle by mi už vůbec nevadilo.

Líbilo by se mi i v garsonce.

Stejně nemohu mít děti, a tak jsem si řekla, že když budu mít partnera, že se do jednopokojového bytu nádherně vejdeme. Nebo klidně i do garsonky. Ale i tak jsem si řekla, že je vždycky nejlepší, když se člověk vyzná v hypotečních úvěrech. Řekla jsem si, že nebude na škodu, když i já si najdu nějakého finančního poradce, aby mi řekl, jaká hypotéka pro mě bude nejvíce vhodná. Kdybych tedy měla v plánu si vzít hypotéku. Finanční poradce mi odpověděl, že nejlepší by byla hypotéka bez registru. Také se prý mohou podívat na americkou hypotéku bez registru. Raději bych dala přednost hypotéce bez registru slýchám, že je opravdu perfektní.

About The Author