Pleť bez vrásek?


Každý normální člověk se chce líbit svému okolí a hlavně sobě. U žen je naprosto normální že se o sebe starají, aby se líbily především samy sobě a svém muži. Aby byla žena se svým vzhledem spokojená, musí se o sebe starat. Nestačí se jen večer natřít krémem, ale je potřeba starat se o sebe komplexně. Je sice důležité dodržovat kosmetickou rutinu na míru, ale to není všechno. Nemyslete si že stačí ráno nanést krém a večer ho umýt a dát si ten noční, je toho potřeba udělat daleko víc.

pokožka vrásky

Co vás trápí?
Někdo sice říká že jsou vrásky krásné, většina žen ale tento názor rozhodně nesdílí. Jakmile na sobě ženy pozoruji první vrásky, už začínají přemýšlet nad tím, jestli náhodou není čas na první botox a nebo na extra drahou kosmetiku. Uvědomte si že luxusní kosmetika není všechno. Naopak velká část těchto drahých přípravků svým složením nemůže ani zdaleka konkurovat levnější kosmetice, zejména té korejské. Zkoušejte proto co vám sedne, a nepoužívejte drahou kosmetiku jen protože je drahá. Věnujte se studiu složení, to vám hodně pomůže.

V případě že se chcete vyhnout vzniku mnoha hlubokých vrásek, je opravdu důležité abyste se o sebe starala i zevnitř. Dodržujte zdravější životosprávu, a hlavně si dopřejte dostatek kvalitního spánku. Pijte dostatek čisté vody, a užívejte hydrolyzovaný rybí kolagen ve formě prášku a nebo kapslí. Nemusíte si kupovat předražené hotové nápoje, protože si ho můžete vyrobit doma – stačí smíchat prášek s vodou a je hotovo.

kolagen prášek

Proč byste měla užívat kolagen? Protože je obsažený v naší pokožce, a vyskytuje se v ní přirozeně. Pokud jeho hladina klesne na kritické minimum, začne se to projevovat na pleti tím, že povadne a vzniknou na ní vrásky. Úplně se jim nevyhnete, ale díky kolagenu jich nebude tolik a nebudou tak hluboké. Cíl je vypadat mladší než je váš skutečný věk, a v tom vám kolagen pomůže.

About The Author