Dejte si jedinečný čaj


Čajů je na světě nepřeberné množství druhů. Každý, kdo si dá rád čaj by měl vědět, že sáčkové čaje ze supermarketů nejsou zrovna kvalitní. Ve většině z nich najdete pouze drť, která vzniká výrobou těch kvalitnějších druhů. Samozřejmě seženete i kvalitnější sáčkové čaje, ale v supermarketech jsou nedostupné. Musíte se pro ně vydat do specializovaných obchodů, a jejich cena je daleko vyšší, než jste zvyklí u běžných výrobců sáčkových čajů. Právě z toho důvodu se vyplatí investovat raději do sypaného čaje, který je nejkvalitnější. Dalším důvodem, proč byste měli dávat přednost sypaným čajem před těmi v sáčcích je ten, že podle mnoho testů obyčejné i pyramidově sáčky obsahují mikroplasty, takže si spolu s čajem připravujete nápoj, ve kterém jsou nepatrné části plastu.

druhy čajů

Samozřejmě není žádoucí pít mikroplasty, proto dávejte přednost sypanému čaji, kde nic takového nenajdete. Asi každý zná běžně dostupné čaje jako je zelený, bílý, nebo černý. Poměrně známý je i čaj červený, ale znáte mléčný? Milk Oolong Nai Xiang Zhongli 100 g Darka-shop.cz je výrazně mléčný čaj, který má sladší chuť. Je to jedinečný čaj, který si s jiným čajem rozhodně nespletete.

sypaný čaj

Je docela drahý, ale stojí za to si ho dát právě na podzim, kdy vám bude horký chutnat nejvíce. Na našem e-shopu najdete spoustu druhů kávy a čaje. Jestli si potrpíte na kvalitu, určitě si u nás vyberete z širokého sortimentu. Potěšte svoje chuťově pohárky zajímavými druhy kávy, mezi kterými najdete i cibetkovou kávu. Vzhledem k tomu že se pomalu blíží Vánoce, spousta lidí začíná nakupovat vánoční dárky. Pospěšte si s vánočními nákupy i vy, aby vám neuteklo, co jste pro svoje blízké vybrali. Jestli máte mezi svými blízkými někoho, kdo rád zkouším nové věci, mléčný čaj je ideální dárek, protože je to čaj, který se nedá sehnat všude, a často si ho nedáte ani v kavárně.

About The Author